Sondazhi Yne!

A ju pelqen faqja e Qarkut FIER?
 

imageTë nderuar Qytetarë, anëtarë të Këshillit dhe drejtues të Pushtetit Vendor të Qarkut Fier, Përshëndetje!

 

Me cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Qarkut Fier dhe autoritetin drejtues të Administratës së këtij Institucioni, ju informoj se së bashku do të kontaktojmë edhe përmes web-site elektronik të faqes tone zyrtare (http://www.qarkufier.org.al).

 

Përmes faqes on-line në internet, do të keni mundësinë e informimit rreth veprimtarive, plan-projekteve, projekteve, prioriteteve, strategjisë së zhvillimit rajonal, objektivave dhe politikave tona për zhvillimin e Qarkut të Fierit sipas standarteve dhe objektivave të BE-së.

 

Keshilli i Qarkut ka keto objektiva:

  • Përmirësimin, konsolidimin dhe rritjen e kapaciteteve profesionale në Administratën Publike.
  • Rritjen e cilësisë së shërbimeve ndaj qytetarëve, eleminimin e burokracive në shërbimin ndaj tyre dhe nxitjen e politikave efikase, bashkëkohore dhe me standarte evropiane në funksion të përfshirjes së të gjitha komuniteteve të Qarkut në qeverisjen vendore.
  • Forcimin dhe nxitjen e partneritetit ndër-institucional mes të gjithë aktorëve dhe faktorëve lokal dhe rajonal.
  • Zbatimin e Strategjisë Rajonale të zhvillimit të Qarkut Fier dhe nxitjen e revolucionarizimit rajonal nëpërmjet objektivave të mijëvjeçarit të tretë.
  • Aplikimin e projekteve edhe përmes Asamblesë së Qarqeve të Europës dhe marrëveshjes së “Adriatikut”.

LEXO ME SHUME ...

 

Turizmi

imageTurizmi ne qarkun Fieri ka tendenca te nje rritje graduale dhe te sigurte. Vlen per tu permendur...

Me teper ...

Ekonomia

imageEkonomia ne qytetet e qarkut Fier ka arritur te ruaj nje ekuiliber stabel. Faktor kryesor...

Me teper...

Teknologjia

imageTeknologjia ehste nje tjeter sektor i rendesishem i qarkut Fieri. Midis te tjerave ...

Me teper...